Geschreven op vrijdag 04 oktober 2019

5 Oktober 15.00 uur Concert in Kapel in ‘t Zand

Buitenskamers is een initiatief van de Christoffel Huiskamer Concerten en de ECI cultuurfabriek en wordt uitgevoerd onder leiding van Anneke Pasman, Joery Wilbers en Joop Geurts. Buitenskamers stelt zich tot doel de krachten op het gebied van Klassieke Muziek in Midden Limburg te bundelen.


Ensemble Rossignol: Alice Gort-Switynk klassiek zang (sopraan)/blokfluiten en Elly van Munster luit/theorbe.

Zoon van Maria
Een religieus Barok programma met daarin momenten uit het leven van Jezus, de zoon van Maria. Met o.a. de lofzang van Maria “Magnificat” van P. F. Bödecker, het maria-lied “Regina Caeli” van F. Caccini en "A Morning Hymn" van H. Purcell. Verder instrumentale composities van G. F. Händel en W. Babell. 

Trio Little Italy: Nikita Akulov (viool), Andrej Roszyk (viool) en Alexandra Charnomskaya (cello). Na hun studie aan het conservatorium in Moskou vervolgen zij nu hun opleiding aan het conservatorium in Maastricht . Het bezoek van Nikita aan Venetië, de geboorteplaats van Vivaldi was de aanleiding tot het vormen van dit trio. Ze spelen het winter en zomer gedeelte uit de 4 Jaargetijden van Vivaldi en een Folia.

De wijk Wijkraad Actueel inbox Contacteer ons