Geschreven op dinsdag 22 september 2020

Op 23 september organiseert Dagelijks Leven een informatiebijeenkomst voor omwonenden over de plannen. Een aantal van u heeft hier voor een uitnodiging ontvangen. Op deze avond zal tevens het plan van Mulleners Vastgoed om 14 appartementen aan de Heinsbergerweg te realiseren door architect Engelman toegelicht worden.

Aanmelden kon tot 21 september. Bent u niet in de gelegenheid om aanwezig te zijn, maar wilt u wel informatie ontvangen, stuurt u dan een e-mail naar info@wijkapel.nl ovv Projecten Heinsbergerweg, uw naam en adres.


Hiervoor kon u zich voor 21 september aanmelden. Stuurt u een mail aan info@dagelijks-leven.nl, onder vermelding van uw naam, adres en met hoeveel personen (uit éen huishouden) u verwacht te komen. Dagelijks Leven houdt zich aan de richtlijnen van het RIVM en zal er voor zorgen dat de bijeenkomst veilig verloopt. Voor alle duidelijkheid; deze bijeenkomst wordt door Dagelijks Leven georganiseerd, niet door de Wijkraad, maar we vinden het belangrijk om ook de omwonenden die geen uitnodiging hebben ontvangen hier op te attenderen.

Locatie en tijd
Café Zaal Aad Remunj, Herkenbosscherweg 10
Inloop vanaf 19:15 uur
Start om 19:30 uur

Aanmelding (ivm COVID-maatregelen verplicht) voor 21-9:
Stuur een bericht naar info@dagelijks-leven.nl ovv naam, adres, aantal personen uit één huishouden.


De wijk Wijkraad Actueel inbox Contacteer ons