Geschreven op donderdag 08 juli 2021

Zondag 5 september vindt het podiumkunstenfestival Struinen in de Tuinen plaats in alle wijken van Roermond. Tijdens dit festival worden tuinen door heel Roermond omgetoverd tot openluchtpodium waar voor een dag lokaal (amateur)talent in de spotlight staat. Veilig in de frisse lucht Struinen kan tussen 12:00 en 17:00 uur. Aanmelden als locatie of act is mogelijk tot 1 augustus via het online aanmeldformulier.

Podiumkunstenaars van alle disciplines kunnen deelnemen. Het podium is een plek om te experimenteren, ervaring op te doen en naamsbekendheid te creëren. De organisatie vraagt doorgaans drie optredens van 30 minuten te doen in één van de gezellige deelnemende tuinen. Hoe je deze invult is helemaal aan jou!

Altijd al host willen zijn van je eigen mini podium? Meld je dan aan als locatie! Dit kan met een voortuin, achtertuin, buurttuin, moestuin en nog veel meer. Eén van onze leuke acts komt deze middag bij jou optreden voor publiek. Een middag die dus gevuld is met cultuur, ontmoeting en gezelligheid!

Datum: zondag 5 september 2021
Tijden: 12:00 - 17:00 uur
Entree: Pay what you can
Site: www.struinenindetuinen.nl 
Aanmelden: https://struinenindetuinen.nl/informatie/aanmelden

De wijk Wijkraad Actueel inbox Contacteer ons