De Wijkraad

Cassandra Seelemeijer

Voorzitter
Begin 2018 ben ik aan de Kapel komen wonen. Geboren en getogen in en om Amsterdam en dankzij de geweldige buren al behoorlijk geworteld in Remunj. Naast het verbouwen van onze 'stadsboerderij' en volle werkweken voor mijn eigen bedrijf, besteed ik graag tijd aan het mooi houden, groener maken en meer op de kaart zetten van onze wonderschone wijk. In augustus 2020 ben ik gekozen tot voorzitter van de Wijkraad.

Riet Slabbers

Vice-voorzitter

Gebaore en getaoge aan de Kepel bön ich ein ech Kepels maedje. Na ook jaren elders te hebben gewoond, ben ik samen met Sjak in 1982 weer in mijn ouderlijk huis neergestreken. Ik ben moeder van twee prachtige zonen, een prachtige dochter en grootmoeder van twee wonderschone kleinzonen.
Sinds mijn pensionering ben ik me wat meer in de wijk gaan verdiepen. Ik ben graag actief en zo werd de stap richting Wijkraad een nieuwe uitdaging. Leefbaarheid, (leef-)milieu, duurzaamheid zijn voor mij belangrijke thema’s.
Ik wil me inzetten voor een groene, mooie, dynamische wijk waar inwoners zich graag mee willen verbinden en met plezier willen wonen. Ik hoop dat we steeds meer mensen enthousiast kunnen maken om hieraan een steentje bij te dragen. Enne…alle sjteinkes zeen de meujte waerd! Onlangs (aug 2020) ben ik benoemd tot vice-voorzitster van de Wijkraad.


Walter Boekhorst

Secretaris
Geboren in Brunssum in 1955 en in 1972 toegetreden tot het ambtenarenkorps van het Ministerie van Landbouw. Eerst in Hoensbroek en later in Roermond. In 1996 kreeg ik een relatie met Joke. Naast dat alles ben ik sinds 1972 vrijwilliger. Onder andere als secretaris van een landelijke Sportbond, als oprichter (in 1998) van de Bewonersbelangengroep Muggenbroek, bij Kapel in ’t Zand en voor de in 2007 opgerichte Stichting Wijkraad Kapel in ‘t Zand. Na verschillende bestuurswijzigingen en een tussenstop, werd ik in 2017 gevraagd het secretariële deel weer op me te nemen. Dit heb ik met plezier en veel motivatie aanvaard, omdat ik vind dat de Wijkraad een belangrijke functie binnen de wijk vervult. Ik hoop nog jaren hieraan mijn steentje bij te dragen.

Hans Smolenaers

Tweede secretaris
Na omzwervingen door het land sinds 2014 weer terug op Limburgse bodem. En wel in een van de mooiste wijken van Roermond, namelijk ‘Oppe Kapel’. Ik zal mijn bijdrage als bestuurslid van de Wijkraad met name leveren op het gebied van ruimtelijke vraagstukken en inpassingen. Dit vanuit mijn ervaring met projecten binnen de Architectuur, Stedenbouw & Landschapsarchitectuur. Samen dragen we zorg voor de bijzondere wijk ‘Kapel in ’t Zand’!

Riet Jeronimus

Penningmeester

Vanaf 1973 woon ik in Roermond. Door de baan van mijn man kwam de eerste kennismaking met de Kapellerlaan want het kantoor was daar gevestigd. Toen wij besloten een poosje in Frankrijk te gaan wonen en ons huis verkochten in de Kastelenbuurt, wilden we toch wel een vast adres hebben wanneer wij weer in Nederland waren. En dat werd een appartement aan de Kapellerlaan waar wij ons na terugkeer uit Frankrijk permanent hebben gevestigd. Toen kwam Walter met de werving voor de wijkraad en wilde ik wel iets meer weten over de Kapellerlaan en me daarvoor inzetten.

Armand Thomas

Lid
Geboren op 14 november 1969 geboren te Delfzijl. Sinds 1999 woon ik samen met mijn vrouw aan de Kapel in Roermond. Ik ben werkzaam in de logistiek, als logistiek medewerker. Tevens ben ik mantelzorger voor mijn vrouw. Sinds 2017 ben ik actief in de Wijkraad als bestuurslid, omdat ik me verbonden voel met onze mooie wijk. Dat we samen met de Wijkraad en de bewoners er nog een mooiere en actieve wijk van mogen maken.


Joke Boekhorst

Lid

Ik ben in 1956 geboren in Zaamslag (Zeeuws Vlaanderen), Zeeland.

Via via ben ik in Limburg gaan wonen (eerst Stein, daarna Heerlen, gevolgd door Roermond).

In 1983 ben ik ambtenaar geworden bij het Ministerie van Landbouw. Eerst in Hoensbroek en later in Roermond. In 1996 kreeg ik een relatie met Walter. Hij is in dat jaar ook in Roermond komen wonen t.w, op de Kapellerhof. Wij zijn in 1997 getrouwd. Door het uitlaten van onze hond, kregen wij contacten met mensen aan de Kapel. Door deze contacten ben ik op vrijwillige basis werk gaan doen bij de Kapel, de Bewonersbelangengroep Muggenbroek, de WMO Hulpgroep en de Vincentiusvereniging. Toen Walter in 2017 weer secretaris werd van de Stichting Wijkraad Kapel in ‘t Zand had hij hulp nodig bij verschillende ondersteunende activiteiten. Hierdoor ben ik in 2018 als bestuurslid toegetreden. Ik hoop dat ik nog lang mijn steentje bij mag dragen aan de Wijkraadactiviteiten.


De wijk Wijkraad Actueel inbox Contacteer ons