Zorgteam in uw wijk

Sinds 2015 is er veel veranderd in het sociale domein; er zijn bevoegdheden van het rijk naar de gemeente overgeheveld op het gebied van jeugdhulp, de nieuwe WMO 2015 (Wet Maatschappelijke Ondersteuning) en de Participatiewet.

Voor onze wijk is het Zorgteam KKKH (Kemp-Kitskensberg-Kapel/Muggebroek en Heide) beschikbaar. Dit zorgteam is gevestigd in Gezondheidscentrum ’t Zand, Heinsbergerweg 2.

Hier werken klantmanagers van het WMO-team van de gemeente samen met professionals van het Algemeen Maatschappelijk Werk, MEE, de Zorggroep en Wel.kom

Op dinsdag en donderdag kunt u daar terecht tijdens het inloopspreekuur van 10.00 tot 12.00 uur. Ingeval u daartoe niet in staat bent, bijvoorbeeld bij lichamelijke beperkingen, kunt u ook een afspraak maken via telefoonnummer: 06-3083 5141 of per mail: info@zorgteamroermond.nl.

U kunt dan een afspraak maken voor een bezoek bij u thuis, eventueel in het bijzijn van een familielid of een mantelzorger, zodat u samen snel tot een goede oplossing kunt komen.

Wilt u meer informatie over het zorgteam en wat het team voor u kan betekenen, neem dan eens een kijkje op de website: www.zorgteamroermond.nl.

De wijk
Bezienswaardigheden Het landschap maakt (de) geschiedenis Verhalen en foto's uit de wijk In de wijk Hulp
Belangrijke Telefoonnummers en websites Zorgteam AED
Wijkraad Actueel inbox Contacteer ons